--> ', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Træningssamtaler - for Familier (børn, unge og voksne)

GRATIS SAMTALERLige nu er der mulighed for at få gratis sessioner ved Familie- og Psykoterapeut studerende på sit afsluttende år.


Hvis I er en familie med (minimum 2 generationer), så har I lige nu mulighed for mellem 3-5 GRATIS samtaler med Familieterapeut studerende med stor samtale erfaring.


Eksempler på familiesammensætning til familiesamtaler


Par med små børn (Børnene behøver ikke at deltage hver gang, men fx først og sidste samtale).


Sammenbragte familier


Voksne børn og deres ældre forældre


Enlige forældre med deres teenagebørn


Hvilke problemer/udfordringer kan vi komme med?


Først og fremmest behøver I ikke at have nogen som helst udfordringer, og konkrete problemstillinger. Måske trænger I bare til en snak og en undersøgelse omkring trivslen i familien og hos de enkelte medlemmer af familien. Måske vil I bare have et udefrakommende perspektiv på Jeres forskelligheder. Dette kan være grobund for at sikre trivslen fremover i Jeres familier, når I fx kommer til at møde udefrakommende faktorer som evt. kan komme til at ryste dynamikken.


Hvis I allerede er opmærksomme på at I har brug for at tale om noget mere eller mindre konkret i Jeres familie kan emnerne være utallige.


Det kan fx handle om uenigheder om opdragelse, bekymringer, ikke at kunne få plads, sorg, det være sammenbragt familie, skilsmisse, at have børn med særlige behov fx diagnoser, at have ældre forældre m.m


RING NU PÅ 50 53 13 15 og hør nærmere om muligheden for gratis sessioner.